در این مقاله، موضوع عمل دیسک کمر با لیزر در تهران را بررسی می نماییم. همراه ما بمانید.
عمل دیسک کمر با لیزر در تهران موضوع این گفتار است که با توجه به عدم آشنایی متقاضیان و بیمارانی که به جراحی دیسک نیاز دارند، مطالعه آن مزایای زیادی دارد. عمل دیسک با لیزر، یکی از روش های نوین برای جراحی دیسک کمر است.
با توجه به ریسک بالای این جراحی و خطراتی که اشتباه در انجام آن برای بیماران دارد، لیزر یکی از بهترین و کم خطرترین شیوه های جراحی دیسک کمر برای بیمارانی است که به علت این عارضه دچار دردهای شدید شده اند.
توصیه می کنیم در کنار مطالعه این مقاله، مقاله عمل لیزر دیسک کمر در مشهد و عمل دیسک کمر با لیزر در اهواز را مطالعه کنید.
ویدئو عمل دیسک کمر با لیزر در تهران
اگر به دنبال بهترین بیمارستان برای عمل دیسک کمر با لیزر در تهران هستید، به بیمارستان ایرانشهر مراجعه نمایید. بیمارستان ایرانشهر، بهترین مرکز درمانی در این زمینه می باشد.
ما به شما بهترین جراح دیسک کمر با لیزر در تهران معرفی کرده و با نحوه و روش عمل لیزر دیسک کمر آشنا می کنیم.
اینفوگرافیک عمل دیسک کمر با لیزر در تهران
در این مقاله در مورد چگونگی عمل دیسک کمر با لیزر در تهران و تمام نکاتی که برای انجام ایمن و نتیجه بخش این عمل باید از آن ها اطلاع داشت، صحبت خواهیم کرد.
عمل دیسک کمر با لیزر در تهران
جهت کسب اطلاعات بیشتر روی بخش عمل دیسک کمر با لیزر در تهران کلیک نمایید.
لطفا جهت ارتباط با بیمارستان ایرانشهر، از طریق شماره تماس 71960-021 در ارتباط باشید.
عناوین مقاله:
دیسک کمر چیست و عارضه های آن در چه شرایطی بروز می کند؟
چه نشانه هایی هشداردهنده آسیب به دیسک کمر می باشند؟
دیسک کمر به چند روش درمان می شود و بهترین شیوه درمان چیست؟
مزایای عمل دیسک کمر با لیزر در تهران چیست؟
پیش از عمل دیسک کمر با لیزر، بیمار باید چه اقداماتی انجام دهد؟
مراقبت های بعد از عمل دیسک کمر با لیزر به چه صورت می باشند؟
آیا در عمل دیسک کمر با لیزر، از چاقوی جراحی استفاده می شود؟
چند درصد بیماران بعد از عمل جراحی دیسک کمر با لیزر، درمان می شوند؟
آیا عمل دیسک کمر با لیزر نیاز به بیهوشی دارد؟
دیسک کمر چیست و عارضه های آن در چه شرایطی بروز می کند؟
اگر تا کنون دچار ضرب دیدگی شدید یا آسیب به کمر شده باشید، احتمالا بابت آسیب به دیسک کمر به شما هشدار داده شده است.
دیسک کمر، بخشی از ستون مهره ها و قسمت اصلی کمر است که در مواردی به علت آسیب دیدگی یا حادثه دچار دردهای شدید می شود.
دیسک کمر
بدن انسان برای حرکت و استقرار از استخوان ها تشکیل شده است. در برخی از نقاط بدن، استخوان ها دراز و یکپارچه هستند مانند فاصله زانو تا مچ پا، اما در برخی نقاط، استخوان ها به منظور جابجایی و حرکت ساده تر بدن، قطعه قطعه می باشند که ستون مهره ها از مثال های آن است.
در ستون مهره ها قطعاتی تسبیح مانند از استخوان ها وجود داشته که قطعات اصلی ستون را تشکیل داده و تنه ستون مهره نامیده می شوند
و بخشی که این مهره ها را همانند نخ تسبیح به یکدیگر متصل می کند، به آن دیسک گفته می شود. تنه مهره خود تشکیل شده از دو بخش سفت تر و نرم تر است.
بخش سفت تر که لایه خارجی مهره های کمر را تشکیل می دهد، آنولوس فیبروزوس و بخش داخلی که ژلاتینی مانند است، نوکلئوس پولپوزوس نام دارد. 5 مهره استخوانی در کمر ما وجود دارند که به وسیله ساختمانی غضروفی که همان دیسک کمر است، پوشانده می شوند.
پیشنهاد می کنیم از پست عمل لیزری دیسک کمر در اهواز دیدن کنید.
آسیب دیدگی دیسک کمر
آسیب دیدگی های دیسک کمر، عارضه شایع در میانسالان است و بیشتر مبتلایان به آن در سنین 30-40 سالگی قرار دارند اما به دلایل مختلف، احتمال بروز آسیب در سنین پایین تر نیز وجود دارد.
به عنوان مثال در تصادف رانندگی یا سقوط از ارتفاع، احتمال آسیب به دیسک کمر، پارگی و شکستگی مهره های آن وجود دارد که اغلب با دردهای شدید و طاقت فرسا همراه می باشند.
دیسک کمر، بخشی از بدن است که در تمامی افراد وجود دارد اما اغلب زمانی که صحبت از آن می شود، افراد آسیب دیدگی این ناحیه را تصور می کنند.
در صورت احساس هر گونه درد یا عارضه ای در کمر، مهم ترین اقدام، مراجعه به پزشک و پرهیز از حرکت بیش از اندازه است. بیمارستان ایرانشهر یکی از بهترین مراکز درمانی برای معاینه و تشخیص سریع آسیب و مشکلات دیسک کمر می باشد.
چه نشانه هایی هشداردهنده آسیب به دیسک کمر می باشند؟
اصلی ترین علامت آسیب دیدگی و ایجاد مشکل در دیسک کمر، درد این ناحیه است. اغلب افرادی که به بیماری دیسک کمر دچار می شوند، ابتدا از درد شدید در این ناحیه رنج خواهند برد.
البته علائم و درد ناشی از این بیماری تنها در کمر رخ نمی دهد. این درد ممکن است در دیگر قسمت های بدن نیز نفوذ کند که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
درد کمر
اصلی ترین نشانه آسیب دیدگی دیسک کمر، کمردرد است. البته در حالت عادی با عارضه های ساده مانند خوابیدن در محل نامناسب، نشستن بیش از حد یا جابجایی وسایل سنگین نیز احتمال کمر درد وجود دارد. تفاوت کمر درد ناشی از آسیب دیسک با دیگر عارضه ها در شدت و مدت زمان درد است.
دردهای دیسک معمولا بسیار شدید می باشند تا جایی که گاهی تحمل آن ها برای بیمار امکانپذیر نمی باشد.
همچنین به صورت مقطعی اما در فواصل کوتاه بروز می کنند اما دردهای ناشی از دیگر عوارض عموما قابل تحمل بوده یا با مصرف مسکن تسکین پیدا می کنند و بعد از سپری شدن دوره نقاهت، دارو یا استراحت به طور کامل قطع می شوند.
درد اندام های تحتانی
دیگر علامت آسیب دیدگی دیسک کمر، درد در اندام های تحتانی است.
در این حالت، بیمار از ناحیه باسن تا زانو دردهای شدیدی احساس می کند تا جایی که گاها توانایی راه رفتن را نیز از دست خواهد داد. دردهای اندام تحتانی در اصطلاح درد سیاتیک نامیده می شوند و جزو شدیدترین دردهای ناحیه پا می باشند.
بروز با علائم عصبی
دیگر علامت هشداردهنده آسیب دیدگی دیسک کمر، بی حس شدن کمر و اندام های تحتانی است. به طور کل هر علامتی که در سیستم عصبی این نواحی بروز پیدا کند، می تواند ناشی از آسیب دیسک باشد. از جمله این علائم می توان به گزگز کردن، سوزش یا خواب رفتن پا به خصوص در ناحیه بالای ران اشاره کرد.
اختلالات حرکتی
دیگر علامت دیسک کمر، همراه شدن دردهای پا یا کمر با بی حسی و ضعف عضلات تحتانی است. در چنین شرایطی، فرد حتی در راه رفتن نیز دچار مشکل می شود.
سندروم دم اسب
سندروم دم اسب یا از کار افتادن و بی اختیاری در اندام های تحتانی از دیگر علائم دیسک کمر است که از جمله نشانه های آن می توان به بی اختیاری در کنترل ادرار اشاره کرد.
با بروز هر کدام از این نشانه ها، باید فورا به پزشک مراجعه کرد. در صورت تشخیص آسیب دیدگی دیسک، درمان این مشکل آغاز می شود.
یکی از بهترین مراکز درمانی که می توان برای عمل دیسک کمر با لیزر در تهران به آن مراجعه کرده و بهترین نتیجه را دریافت کرد، بیمارستان ایرانشهر می باشد.
دیسک کمر به چند روش درمان می شود و بهترین شیوه درمان چیست؟
در صورتی که دردهای ناحیه کمر یا دیگر نواحی اندام تحتانی به علت آسیب دیدگی دیسک کمر تشخیص داده شوند، باید درمان دیسک را آغاز کرد.
این کار به شیوه های مختلفی انجام می شود که تفاوت آن ها در نوع آسیب، شدت و شرایط بیمار است.
برای انتخاب روش درمان آسیب های دیسک، پزشک معمولا بررسی های زیادی در این ناحیه انجام داده و بعد از به قطعیت رسیدن در مورد نوع و شدت آسیب، روش درمان را انتخاب می کند.
لطفا از پست عمل لیزری دیسک کمر در تهران دیدن کنید.
درمان با استفاده از داروهای مسکن یا ضد التهابی
در اولین مرحله و حتی در صورتی که پزشک، عمل جراحی را برای بیمار تشخیص دهد، از داروهای مختلف به منظور تسکین و کاهش علائم دیسک استفاده می شود.
همچنین در افرادی که آسیب دیدگی دیسک آن ها خفیف بوده و نیاز به درمان جدی نداشته باشند نیز ابتدا مصرف دارو پیشنهاد می شود.
داروهایی که در این مرحله و در عارضه های خفیف دیسک برای بیمار تجویز می شوند، بیشتر شامل مسکن ها و داروهای ضد التهاب هستند.
همچنین داروهای شل کننده و خواب آور نیز به منظور حرکت ساده تر ستون مهره ها و استراحت بیشتر، جزو درمان های دارویی دیسک کمر می باشند که تنها در موارد بسیار خفیف درد و آسیب یا پیش از درمان اصلی، توصیه می شوند.
درمان به وسیله فیزیوتراپی
دیگر درمانی که باز هم برای بیماران در مراحل اولیه آسیب دیدگی دیسک و پیش از شکستگی و پارگی کامل مورد استفاده قرار می گیرد، فیزیوتراپی است.
در فیزیوتراپی دیسک کمر، ورزش ها و حرکاتی برای بالا بردن انعطاف پذیری و کاهش خشکی استخوان به بیمار آموزش داده می شود. همچنین با آموزش حرکات تنفسی و بالا بردن آستانه تحمل درد در بیمار، به تسکین سریع تر وی کمک می شود.
ثابت نگه داشتن ستون مهره ها
در برخی افراد که امکان عمل جراحی فوری برای آن ها وجود نداشته یا فاصله تا زمان جراحی آن ها زیادتر است، برای جلوگیری از حرکت کمر و درد در این ناحیه، از کمربندهای طبی به منظور ثابت نگه داشتن ستون مهره استفاده می شود.
نمونه این مورد را احتمالا در تصادفات رانندگی مشاهده کرده اید. به منظور کاهش آسیب برای مصدومین بخش های آسیب دیده بدن که حرکت دادن آن ها موجب شدت گیری آسیب می شود، به وسیله آتل بسته می شود.
در درمان دیسک کمر به خصوص پیش و پس از جراحی نیز این کار برای کاهش حرکات به خصوص حین خواب کاربردی می باشد.
استفاده از جراحی
در نهایت، در بیمارانی که شدت آسیب دیسک کمر بالا بوده یا آسیب دیدگی این ناحیه به مرور بیشتر می شود، روش جراحی به منظور درمان و تسکین سریع تر انجام می شود.
جراحی دیسک کمر قطعی ترین شیوه برای درمان آن است که امروزه با انجام توسط لیزر به ساده ترین شکل انجام شده و جایگزین بیشتر روش های درمان این عارضه می باشد.
اگر متقاضی انجام عمل دیسک کمر با لیزر در تهران هستید و به دنبال یک مرکز درمانی خوب و معتبر برای انجام این جراحی می باشید، پیشنهاد ما به شما بیمارستان ایرانشهر می باشد.
مزایای عمل دیسک کمر با لیزر چیست؟
همان طور که در بخش قبل گفته شد، بهترین درمان عوارض ناشی از آسیب دیدگی دیسک کمر مانند پارگی یا شکستگی مهره ها، جراحی است. جراحی دیسک کمر در گذشته فرآیند بسیار سختی داشت.
در جراحی های کلاسیک، برای دسترسی به دیسک، نیاز به جابجایی استخوان و ستون مهره، بیهوشی قوی و عملی طولانی مدت بود. اما امروزه با استفاده از لیزر، این کار به ساده ترین شکل و با کمترین عوارض صورت می گیرد.
مزایای عمل دیسک کمر با لیزر
از مزایای مهم عمل دیسک کمر با لیزر می توان به زمان کوتاه جراحی نسبت به دیگر روش های عمل اشاره کرد. در این روش چون تنها برش ایجاد شده قسمتی است که لیزر از آن وارد بدن می شود، آسیب دیدگی و تغییر در سایر نقاط بسیار محدود بوده و در نتیجه جراحی زودتر انجام می شود.
به همین نسبت ترخیص از بیمارستان نیز در جراحی با لیزر زودتر از جراحی به شیوه باز و کلاسیک است.
در جراحی به شیوه های دیگر، بیمار نیاز به بستری در بیمارستان از 3 تا 6 ماه بسته به شدت آسیب دارد. در حالی که در عمل دیسک کمر با لیزر، مدت زمان نیاز به بستری به نصف کاهش پیدا می کند.
از دیگر مزایای مهم عمل دیسک کمر با لیزر می توان به نوع سپری کردن دوران نقاهت اشاره کرد
از دیگر مزایای مهم عمل دیسک کمر با لیزر می توان به نوع سپری کردن دوران نقاهت اشاره کرد که در دیگر جراحی ها معمولا با مصرف مسکن های زیاد و سپری کردن جلسات فیزیوتراپی انجام شده و در عمل با لیزر به علت تسکین فوری درد، سریع تر است.
همچنین در جراحی کلاسیک، میزان برش برای دسترسی به مهره ها وسیع تر است و احتمال آسیب به بافت نخاعی یا دیگر مهره ها وجود دارد. در حالی که این مشکلات در عمل دیسک با لیزر ایجاد نمی شوند.
با وجود سادگی و مزایای بالای عمل دیسک کمر با لیزر، باز هم این جراحی باید در بیمارستان های معتبر انجام شود. از بهترین و معتبرترین مراکز برای انجام این جراحی می توان بیمارستان ایرانشهر را نام برد.
پیش از عمل دیسک کمر با لیزر، بیمار باید چه اقداماتی انجام دهد؟
درمان قطعی آسیب دیدگی های شدید دیسک کمر، عمل جراحی است و امروزه این عمل به وسیله جراحی لیزر در کوتاه ترین زمان و به ساده ترین شکل انجام می شود.
با این وجود گاهی اوقات امکان جراحی فوری و اورژانسی برای بیمار فراهم نمی شود. در چنین شرایطی انجام برخی اقدامات تا زمان عمل، از افزایش آسیب جلوگیری می کند.
اقدامات پیش از عمل دیسک کمر با لیزر
در صورتی که پزشک، جراحی اورژانسی را برای بیمار تشخیص نداده باشد یا بیمار امکان عمل فوری را نداشته باشد،
مهم ترین اقدام تا زمان جراحی، مراقبت از دیسک و جلوگیری از شدت گیری آسیب است. در غیر این صورت احتمال آسیب های عصبی و حتی قطعی نخاع وجود خواهد داشت.
در چنین شرایطی و پیش از عمل دیسک کمر با لیزر، بیمار باید فعالیت های خود را به حداقل برساند. در زمان خوابیدن تنها باید رو به کمر بوده و با قرار دادن یک بالش در زیر زانو، شرایط ایمن برای کاهش حرکت حین خواب را فراهم کرد.
گرم و ثابت نگه داشتن کمر
دیگر اقدامی که در این مدت به ممانعت از پیشروی آسیب کمک می کند، گرم و ثابت نگه داشتن کمر است. استفاده از کمربندهای مناسب در این زمان به شدت توصیه می شوند.
در این بازه زمانی، پزشک معمولا داروهایی را برای بیمار تجویز می کند که مصرف آن ها به منظور بهبودی سریع تر بعد از جراحی الزامی می باشد.
البته با مراجعه به بیمارستان ایرانشهر، در صورتی که درمان به وسیله جراحی تشخیص داده شود، اقدامات این کار فورا فراهم شده و بیمار در اولین فرصت تحت جراحی قرار می گیرد.
مراقبت های بعد از عمل دیسک کمر با لیزر به چه صورت می باشند؟
برای بهبودی سریع تر بعد از انجام عمل دیسک کمر با لیزر نیاز به مراقبت هایی است.
هر چند با توجه به سادگی عمل دیسک با لیزر، مراقبت های مورد نیاز در دوران نقاهت نیز ساده تر می شوند اما برخی اقدامات به علت حساسیت بیشتر کمر بعد از جراحی، لازم الاجرا می باشند.
خوابیدن
مهم ترین فعالیتی که تمام افراد بعد از عمل دیسک لیزر به طور روزانه انجام می دهند، خوابیدن است. متخصصین بیمارستان ایرانشهر، به بیمارانی که دیسک کمر خود را با لیزر عمل می کنند،
مسائل مختلفی را برای ایمنی خواب توصیه می کنند که از جمله آن ها می توان خوابیدن به صورت طاقباز، روی تخت و تشک طبی و با قرار دادن بالشی با اندازه مناسب زیر سر و زانوها اشاره کرد.
در زمان خواب باید تا حد امکان از چرخیدن، به خصوص قرار گرفتن روی شکم پرهیز کرد. در صورتی که بیمار به خوابیدن روی پهلو عادت داشته باشد، حتما باید بالشی هم اندازه با زیر سر، بین پاها قرار گیرد. در زمان بلند شدن نیز ابتدا باید به پهلو خم شده و سپس با کمک دست، کمر را از روی تخت بلند کرد.
جابجایی وسایل
جابجایی وسایل از دیگر فعالیت های اجتناب ناپذیر بعد از عمل جراحی دیسک است که به دفعات برای بیماران پیش خواهد آمد. در مورد جابجایی وسایل، مهم ترین مسئله وزن آن هاست.
بلند کردن وسائل بیش از 4 کیلوگرم برای بیمارانی که دیسک کمر خود را جراحی کرده اند، ممنوع می باشد. جابجایی وسیله باید با دقت بالا انجام شود،
بلند کردن ناگهانی وسیله به خصوص از روی زمین، موجب آسیب مجدد به کمر می شود. خم شدن و ورزش هایی که باعث پیچیدن کمر می شوند نیز بعد از عمل با لیزر ممنوع می باشند.
فعالیت های روزمره
آخرین مراقبت های بعد از عمل دیسک کمر با لیزر مربوط به فعالیت های روزمره است. به عنوان مثال راه رفتن که توسط پزشکان به منظور جلوگیری از خشکی مهره ها توصیه می شود،
در روزهای ابتدایی باید با واکر و عصا و بدون خم کردن کمر انجام شود. برای نشستن روی صندلی باید به زاویه کمر با صندلی دقت کرد.
بالا رفتن از پله ها تنها با گرفتن نرده ها و به آرامی و استحمام باید با کمربند و در کوتاه ترین زمان انجام شود. رانندگی در مسافت کوتاه و به شرط استفاده از کمربند طبی و عدم فشار به پاها، از هفته دوم بلامانع است.
آیا در عمل دیسک کمر با لیزر، از چاقوی جراحی استفاده می شود؟
با وجودی که مدت زمان زیادی است که جراحی دیسک کمر با لیزر انجام می شود، اما هنوز هم بسیاری از افراد با فرآیند این جراحی آشنایی نداشته و این مسئله باعث بی اطمینانی و عدم انتخاب این روش توسط بیماران می شود.
یکی از مزایای مهم این روش جراحی که دغدغه بسیاری از بیماران نیز هست، عدم نیاز به برش و استفاده از چاقوی جراحی در عمل دیسک با لیزر است.
در این روش تنها یک سوزن که فیبر نوری از طریق آن وارد فضای دیسک می شود
در این روش تنها یک سوزن که فیبر نوری از طریق آن وارد فضای دیسک می شود، وارد کمر می شود و به وسیله فیبر نوری عمل انجام می شود. علت سادگی، عوارض کمتر و دوران نقاهت کوتاه تر این عمل نسبت به سایر روش ها دلیل اصلی بی نیاز بودن به ابزار برش جراحی است.
عمل دیسک کمر با لیزر در تهران، در برخی بیمارستان ها نیز انجام می شود که از بهترین آن ها می توان بیمارستان ایرانشهر را معرفی کرد.
چند درصد بیماران بعد از عمل جراحی دیسک کمر با لیزر درمان می شوند؟
یکی دیگر از دغدغه های متقاضیان انجام عمل دیسک کمر با لیزر، میزان بهبودی و درصد موفقیت عمل به این شیوه است. در مورد این مسئله باید گفت که میزان بهبودی تا حد زیادی به شرایط بیمار پیش از عمل بستگی دارد.
در صورتی که پارگی دیسک شدید بوده یا آسیب دیدگی آن در حدی باشد که بیمار دچار بی اختیاری ادرار شده باشد، عمل دیسک با لیزر 40 درصد درمان بوده و 60 درصد باقیمانده با دیگر روش های تشخیص داده شده توسط پزشک انجام می شوند.
اما در بیشتر آسیب دیدگی های دیسک، با عمل لیزر، بیماران به طور دائمی درمان شده و درد و مشکلات ناشی از آسیب در بدن آن ها، برطرف می شود.
آیا عمل دیسک کمر با لیزر نیاز به بیهوشی دارد؟
از دیگر سوالات رایج بیمارانی که عمل دیسک به وسیله لیزر برای آن ها انجام خواهد شد، وضعیت بیهوشی و نحوه آماده سازی بیمار برای عمل است. این جراحی به دلیل عدم نیاز به برش و … با بیهوشی انجام نمی شود و به علت انجام با سوزن، درد چندانی نخواهد داشت.
اما در صورتی که آستانه تحمل درد در بیمار بسیار پایین باشد، امکان استفاده از بی حسی های موضعی برای وی وجود خواهد داشت که تشخیص این مسئله به پزشک و بعد از بررسی شرایط بیمار بستگی دارد.
در بیمارستان ایرانشهر نیز به عنوان یکی از بهترین مراکز درمانی برای انجام عمل دیسک کمر با لیزر در تهران، این جراحی با بی حسی و به بهترین شکل انجام می شود.
سوالات متداول
منبع: