لوگو بیمارستان ایرانشهر

AR

پرانتز لگن

پرانتز لگن

Table of Contents

در این مقاله از سایت بهترین بیمارستان تعویض مفصل لگن، به بررسی موضوع پرانتز لگن می پردازیم.

درد لگن از متداول ترین مشکلاتی است که بر اثر پارامترهای متعدد در فرد ایجاد می شود. در واقع اختلالات متعددی می تواند منشاء اصلی پرانتز لگن در افراد باشد که بدون شک شناسایی ناحیه دقیق آن اثر مهمی در شناخت ریشه درد و معالجه آن به همراه دارد.

به طور معمول اختلالات موجود در بخش درونی Hip سبب نمایان شدن درد در کشاله ران و ناراحتی در بخش بیرونی لگن و همچنین ران برآمده از اختلالات موجود در Tendon، ماهیچه ها و سایر بافت های پیرامون مفصل است.

در بعضی موارد ممکن است دردهای حاصل از لگن بیشتر به دلیل بروز ناراحتی های موجود در ناحیه زانو و یا کمر در فرد ایجاد شود که دردهای ارجاعی نامیده می شوند.

توده در لگن زنان چیست ؟ لطفا برای دریافت پاسخ روی لینک آن کلیک نمایید.

ویدئو پرانتز لگن

بیشتر بیماران با رعایت مراقبت های صحیح در منزل می توانند کنترل بیشتری روی دردهای لگنی داشته باشند. در این راستا می توانید به متخصصین بیمارستان ایرانشهر مراجعه نمایید.

اینفوگرافیک پرانتز لگن

اینفوگرافیک پرانتز لگن
اینفوگرافیک پرانتز لگن

بیمارستان ایرانشهر، معتبرترین مرکز درمانی در این حوزه شناخته می شود. اگر مایلید درباره پرانتز لگن و مشکلات و علائم رایج در آن اطلاعات لازم را دریافت کنید، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر روی بخش پرانتز لگن کلیک نمایید. 

لطفا جهت ارتباط با بیمارستان ایرانشهر، از طریق شماره تماس 71960-021 در ارتباط باشید.

عناوین مقاله:

پرانتز لگن چیست؟

رایج ترین دلایل درد مفصل لگن چیست؟

مهمترین نشانه های درد مفصل لگن را نام ببرید.

روش های معالجه پرانتز لگن را ذکر کنید.

نتیجه گیری

 

پرانتز لگن

پرانتز لگن
پرانتز لگن

یکی از مشکلاتی که ممکن است اغلب افراد در طی زندگی با آن روبرو شوند درد لگن است. با توجه به این که Hip bone از دو استخوان Pelvic، Pelvis و یا نیم لگن تشکیل شده است و در اکثر امور روزانه ما این مفاصل درگیر هستند، ناراحتی و دردهای حاصل در این ناحیه برای شخص دردناک و عذاب آور است.

زمانی که فعالیت های ورزشی انجام می دهید و می دوید، پیاده روی می کنید و یا در حالت نشسته هستید، بخش هایی از جمله hip bone، مفصل های آن و حتی عضلات موجود در نواحی باسن یا gluteus minimus (عضلات سرینی) همگی درگیر هستند.

پدیدار شدن مشکل در هر یک از نواحی نامبرده باعث ایجاد ناراحتی در لگن و به تدریج منجر به بروز اختلالات بسیار در فرد می شود. پرانتز لگن می تواند پیامدهای متعددی را به همراه داشته باشد که با توجه به مشکل در ناحیه خاص، شیوه های معالجه هم در راستای روند بهبودی متفاوت است.

در برخی موارد پرانتز لگن با انجام تمرینات Physiotherapy و یا فعالیت های ورزشی ساده بهبود می یابد و در بعضی مواقع هم به قدری عارضه شدید و جدی است که تنها از طریق عمل جراحی تحت نظر مجرب ترین جراحان متخصص بهبود می یابد.

لذا، توصیه می شود درد و ناراحتی های موجود در این ناحیه را بسیار جدی بگیرید و برای تشخیص دقیق تر محدوده عارضه، به جراحان ارتوپد بیمارستان ایرانشهر که در این زمینه از تخصص و مهارت کافی برخوردار هستند، مراجعه کنید.

پیشنهاد می کنیم از پست علائم پوکی استخوان لگن دیدن کنید.

متداولترین دلایل درد لگن

متداولترین دلایل درد لگن
متداولترین دلایل درد لگن

در رابطه با عنوان مقاله پرانتز لگن لازم است به رایج ترین علل بروز دردهای لگنی بپردازیم. مفصل لگن (hip joint) از مفاصلی است که در مجاور thighbone (استخوان ران) و پیوندگاه تنه و همچنین اندام پایینی واقع شده است.

همان طور که در بخش های قبلی بیان کردیم، دردهای لگن از متداولترین اختلالات مرتبط به دستگاه عضلانی و یا اسکلتی است. اغلب اشخاص رده سنی بیش از چهل سال ممکن است به عارضه پرانتز لگن مبتلا شوند. دلایل و پارامترهای متعددی در ابتلا به عارضه فوق دخیل است به این علت که نمایان شدن هر مشکلی در استخوان های ران و یا لگن ممکن است سبب مشکلات لگن در فرد شود.

بنا به نظر متخصصین بیمارستان ایرانشهر، رایج ترین علل درد لگن عبارتند از:

Arthrosis:

این مفصل شباهت بسیاری به یک گوی و یا کاسه دارد. کلیه بخش های مفصل لگن (گوی و کاسه) از استخوانی به وجود آمده اند که غضروف به طور کامل آن را پوشش می دهد که از اصطکاک پایینی برخوردار است و این اجازه را به مفصل می دهد تا بدون هر گونه درد، کاملاً صاف حرکت کنند.

غضروف بنا به دلایل متعدد این قابلیت را دارد که علاوه بر بازسازی، موقعیت خود را به تدریج از دست دهد.

در واقع ساییدگی و یا کوچک شدن غضروف پیرامون مفصل ها را hip arthrosis (آرتروز لگن) می گویند که سبب التهابات شدید، خشکی و یا درد در مفاصل می شود.

شکستگی لگن:

شکستگی لگن:
شکستگی لگن:

به مجموعه ای از شکستگی ها گفته می شود که معمولاً در بخش فوقانی استخوان ران رخ می دهد. شکستگی مفصل ران و نیز شکستگی اینترتروکانتریک از انواع شکستگی های لگن است.

از مهمترین نشانه های مشکل فوق (Hip fracture) که با دردهای شدید موجود در کشاله ران و یا لگن همراه است، می توان به تورم، کبودی و یا سفتی در ناحیه باسن اشاره کرد که تمامی علائم خیلی سریع بعد از شکستگی افزایش می یابد.

در رفتگی لگن:

از دیگر مشکلات پرانتز لگن می توان به در رفتگی لگن اشاره کرد که در چنین شرایطی، کاسه  لگن از ناحیه گوی مانند ران خارج شده و درد و ناراحتی بسیاری را برای فرد به همراه دارد. رایج ترین نشانه عارضه فوق، دردهای بسیار شدید و دردناک در لگن است که در زمان بالا بردن پاها و قدم زدن شدت می یابد.

Pelvic tendonitis:

در حقیقت Tendons طناب های محکمی هستند که رابطه بافتی بین استخوان ها و ماهیچه ها را تشکیل می دهند. از متداولترین صدمات ورزشی، تاندونیت است که اغلب بر اثر به کارگیری زیاد از دیگر قسمت های بدن به وجود می آید. مشکل فوق هنگامی در فرد نمایان می شود که در اثر صدمه دیدن این طناب های مستحکم، tendonitis درد آور و پر التهاب می شود.

بورسیت لگن:

bursitis، کیسه های انباشته از مایع سینوویال است که اثر ضربه گیر دارد. کیسه های فوق از بروز ضربه و فشارهای مستقیم به ماهیچه ها، رباط ها و تاندون ها پیشگیری می کند تا صدمه ای به این عضو بسیار حساس وارد نشود.

سالم بودن این کیسه های مایع سبب تسهیل ماهیچه ها و تاندون های روی استخوان ها می شود. ولی بر عکس، هنگامی که بورس ها با مشکلاتی همچون تورم همراه می شوند، همچون قبل نمی توانند ایفای نقش کنند و همین امر سبب می گردد تا سلول های پیرامون بورس ها بسیار حساس و رنج آور شوند.

باید گفت که درد فوق بسیار شدید و تیز است و به طور معمول از pelvis (لگن) به ران ها پخش می شود.

امور ورزشی شدید:

تمرینات و فعالیت های فیزیکی سنگین مانند دوومیدانی و فوتبال، چنانچه شخص از آمادگی جسمانی کافی برخوردار باشد، ممکن است با درد و ناراحتی در لگن همراه شود. آغاز تمرینات فیزیکی جدید و هر گونه تغییر در فعالیت های مداوم، درصد این که شخص را مستعد درد و یا صدمات ناحیه لگن کند، بسیار بالا می برد. درد موجود در لگن در پی فعالیت های ورزشی ممکن است به دلیل عوامل متعددی همچون تاندینوپاتی، بورسیت و یا صدمه به نوار خاصره ای- درشت نی ایجاد شود.

التهاب سیاتیک:

از دیگر دلایل درد لگن، التهاب عصب های سیاتیک است که به طور معمول درد بسیار تیزی دارد. درد فوق از بخش تحتانی کمر شروع شده و به قسمت قدامی و جانبی لگن، باسن و هر دو پا پخش می شود.

شاید التهاب سیاتیک در قسمت انگشتان پا به شکل بی حسی و یا گزگز شدن مشاهده شود. دقت داشته باشید که دردهای فوق در حالت صاف کردن زانوها، نشستن و یا بلند شدن شدت می یابد.

التهاب سیاتیک که از مشکلات بارز پرانتز لگن است، براثر دلایل مختلف مانند پارگی و یا بیرون زدگی دیسک بین مهره ای، انسداد ماهیچه های بخش تحتانی کمر، آرتروز ستون فقرات و یا حتی تنگی کانال نخاعی در فرد ایجاد شود.

بارداری:

بارداری:
بارداری:

در این دوران بسیار حساس، هورمون ها دستخوش تغییرات بسیاری می شوند که تغییرات فوق سبب شل شدن لیگامان ها و یا ماهیچه ها خواهد شد تا بدین وسیله مادر آمادگی لازم را برای زایمان داشته باشد.

به این ترتیب شل شدگی رباط ها و یا بزرگ شدن بسیار شکم درصد بروز دردهای لگن را تا حد بسیار افزایش می دهد. با ملتهب شدن اعصاب محیطی در دوران بارداری، احتمال این که شخص با دردهای موجود در ناحیه لگن همراه شود، بسیار است.

دلایل دیگری از جمله حرکات مکرر، Strain and aspirin، بورسیت تروکانتریک، نشانگان پیریفورمیس، نکروز استخوان، فتق، Fibromyalgia از رایج ترین پارامترهای موثر در درد لگن و یا پرانتز لگن است. البته متخصصین بیمارستان ایرانشهر اذعان دارند که عوامل دیگری نظیر عفونت، سرطان استخوان، سینوویت، اضافه وزن بالا، اختلالات سیستمیک همچون کم خونی داسی شکل و یا درد پا، می تواند در بروز ایجاد درد لگن موثر باشد.

علائم اصلی درد لگن

علائم اصلی درد لگن
علائم اصلی درد لگن

به منظور این که شناخت کافی از پرانتز لگن داشته باشید، قصد داریم در این بخش به مهمترین علائم عارضه فوق بپردازیم:

درد در ناحیه لگن

التهاب در یکی از اندام های موجود در این ناحیه (لگن) سبب می گردد که شخص بیمار با حس درد و ناراحتی بسیار در لگن همراه شود. بروز چنین مشکلی به شکل مستقیم سبب درد و ناراحتی در pelvis می شود. در بیشتر موارد درد فوق در بخش قدامی مفصل ران (Hip) احساس می شود اما شاید درد به بخش های خارجی pelvis (استخوان لگن) و یا باسن هم وارد شود.

تیر کشیدن و یا دردهای ناگهانی در Pelvis

زمانی که عروق خونی در پیرامون اندام های فوق همچون روده و یا مثانه مسدود می شوند، بخش های فوق با جریان خون کمتری روبرو می شوند و در نتیجه این مسئله سبب می گردد که شما به صورت ناگهانی با حس درد و یا حتی تیر کشیدن در ناحیه لگن مواجه شوید.

اسپاسم ماهیچه های پیرامون Pelvis

بسته شدن ماهیچه های پیرامون لگن از دیگر علائم مشکل درد در ناحیه لگن است. بهتر است هر زمان که با گرفتگی ماهیچه های موجود در ناحیه روده، مثانه و یا حتی آپاندیس همراه شدید و یا پس از صدمه دیدن لگن، خون در ادرار خود مشاهده کردید، بایستی این موضوع را سریعتر با متخصصین بیمارستان ایرانشهر،  در میان بگذارید و مراحل درمان را تحت نظر ایشان دنبال کنید.

شکم درد همراه با دردهای ناحیه لگن

تجمع ترشحات روده، مایعات و یا خون در شکم منجر به فشار بسیار به لگن گشته و یا حتی شکم درد در فرد خواهد شد.

حس درد در حین قدم زدن و دست زدن به لگن و یا شکم

حس درد در حین قدم زدن و دست زدن به لگن و یا شکم
حس درد در حین قدم زدن و دست زدن به لگن و یا شکم

با وارد شدن صدمه به لایه بیرونی حفره شکمی، ممکن است در حین قدم زدن و یا حتی لمس کردن شکم، درد بسیاری را احساس کنید که این مشکل یکی دیگر از علائم اصلی دردهای مفصل لگن است.

لنگیدن در حین قدم زدن و زیاد شدن درد

لنگیدن در حین قدم زدن و زیاد شدن درد
لنگیدن در حین قدم زدن و زیاد شدن درد

از کار افتادن یکی از اندام های بدن، واکنش های طبیعی بدن در برابر درد و ناراحتی است. لذا احتمال دارد تا در صورت بروز هر گونه مشکل در ناحیه لگن، راه رفتن برای شما کمی سخت باشد و یا لنگان لنگان راه بروید تا بدین وسیله فشار کمتری به لگن وارد شود.

دقت داشته باشید که بروز هر یک از علائم نامبرده می تواند مشکلات جدی را روی سلامتی بدن به همراه داشته باشد، به همین منظور توصیه می شود برای معالجه، به مجرب ترین متخصصین ارتوپد در بیمارستان ایرانشهر که در این زمینه از تخصص و مهارت کافی برخوردارند، مراجعه نموده و پروسه درمان را پشت سر بگذارید.

لازم به توضیح است که مشکلات موجود در ناحیه لگن به خودی خود معالجه نمی شود، بلکه متخصصین بعد از تشخیص دقیق علت درد، روند معالجه را آغاز می کنند.

متخصصین بیمارستان ایرانشهر، سعی دارند که برای معالجه مشکلات موجود در این ناحیه، بهترین متد درمانی را توصیه کنند تا با رعایت برخی از دستورالعمل های پزشکی و مصرف داروهای تجویزی، مشکلات موجود در پرانتز لگن را بهبود بخشیده و به حفظ سلامتی بیشتر بدن در این گروه از بیماران کمک شایانی کنند.

معالجه پرانتز لگن

معالجه پرانتز لگن
معالجه پرانتز لگن

با ذکر اصلی ترین نشانه های موجود در pelvis برای معالجه مشکلات موجود در مفصل لگن و یا به عبارتی پرانتز لگن، در وهله نخست بایستی معاینات لازم توسط پزشک متخصص انجام شود. پزشکان بیمارستان ایرانشهر، تشخیص دقیق تر CT Scan، MRI و یا عکسبرداری را برای شما تجویز می کنند.

دقت داشته باشید علاوه بر این که آزمایشات فوق را در یکی از مراکز مجهز و پیشرفته همچون بیمارستان ایرانشهر انجام می دهید، بایستی به منظور تشخیص دقیق تر دلیل درد موجود در این ناحیه، معاینات مرتبط به لگن توسط حاذق ترین متخصصین ارتوپد صورت پذیرد تا بدین وسیله مناسب ترین متد درمانی برای تسکین درد تجویز شود.

مطالعه بیشتر در زمینه آیا سرطان لگن کشنده است توصیه می شود.

از مهمترین متدهای معالجه پرانتز لگن عبارت است از:

استراحت کافی

استراحت کافی
استراحت کافی

چنانچه عارضه شخص بسیار شدید نباشد، احتمالاً دکترتان برای تقلیل دردهای موجود در این ناحیه استراحت کردن به میزان کافی را گزینه درمانی مناسبی توصیه می کند. مبتلایانی که با دویدن و یا قدم زدن با درد بسیار در ناحیه باسن و یا لگن همراه می شوند، مناسب ترین اقدام موثر می تواند استراحت کردن باشد تا از این طریق از شدت درد و ناراحتی آن ها کمی کاسته شود.

اطلاعات کامل تر را در مقاله مدت استراحت بعد از عمل تعویض مفصل لگن آورده ایم.

مصرف داروهای تجویزی برای تقلیل درد

مصرف داروهای تجویزی برای تقلیل درد
مصرف داروهای تجویزی برای تقلیل درد

به منظور تقلیل درد و ناراحتی های موجود در pelvis ممکن است داروهایی همچون Naproxen، ibuprofen و استامینوفن تجویز شود. شما در صورتی مجاز به مصرف این داروها برای التیام دردهای فوق هستید که متخصصین بیمارستان ایرانشهر، این داروها را تجویز کرده باشند.

Relaxation و ماساژ

به منظور تقلیل دردهای حاصل از پرانتز لگن، ریلکسیشن و یا حتی ماساژ می تواند تا حد قابل توجهی از شدت درد بکاهد. شیوه های فوق سبب کاهش درد ماهیچه ها و استرس می شود و در نتیجه مانع از گرفتگی ماهیچه ها و عصب های موجود در بدن خواهد شد.

متد سرما و گرما

از بهترین تکنیک ها برای تقلیل دردهای مزمن می توان به گرما و سرما درمانی اشاره کرد. چنانچه یکی از اندام های بدن با خون مردگی، پیچ خوردگی و یا حتی کشیدگی همراه شود، ممکن است بافت ها دچار خونریزی شوند که این مسئله هم سبب ضربه خوردگی، تورم و یا حتی درد می شود. در واقع سرما درمانی از جمله تکنیک های فوری صدمه به لگن و یا ران است که در آن از کیسه های یخ در ناحیه درد استفاده می شود.

این متد، خونریزی در سلول های صدمه دیده را کاهش داده و سبب تقلیل گرفتگی و دردهای عضلانی خواهد شد. سرما درمانی در پرانتز لگن به تقلیل ورم در بافت ها کمک بسیار می کند و در خشکی و یا سفتی هم موثر است.

گرما درمانی

از دیگر شیوه های موثر برای از بین بردن گرفتگی ماهیچه ها و یا کاهش دردهای عضلانی، می توان به گرما درمانی اشاره کرد.

در صورتی که درد موجود در مفاصل به علت arthrosis و یا ساییدگی ایجاد شود، می توان از طریق این متد درمانی نسبت به برطرف کردن گرفتگی عضلانی و افزایش انعطاف پذیری لیگامان ها (رباط ها) و یا تاندون ها اقدام نمود.

در حقیقت فرایند خونرسانی در بدن به شیوه گرما درمانی افزایش یافته و به بافت های موجود در بدن، مواد غذایی و همچنین اکسیژن بیشتری می رسد و در نهایت شخص علاوه بر التیام درد حاصل از مفصل لگن، به تدریج بهبودی خود را به دست می آورد.

دقت داشته باشید که در اختلالات جدی و یا صدمات شدید از این تکنیک درمانی برای تقلیل دردهای موجود در این ناحیه استفاده نکنید؛ به این علت که خونرسانی به ناحیه صدمه دیده را تا حد بسیار افزایش می دهد و در نهایت تا حد چشمگیری شدت صدمه را بیشتر می کند.

توصیه می شود پس از انجام مشاوره های لازم با متخصص ارتوپد در مورد تکنیک های درمانی نامبرده برای مهار شدت درد اقدامات لازم را انجام دهید.

تکارتراپی (TECAR THERAPY)

تکارتراپی (TECAR THERAPY)
تکارتراپی (TECAR THERAPY)

تکنیک درمانی فوق یکی از موثرترین شیوه های نوین برای معالجه مشکلات لگن است. در این روش؛ با کمک پروب، انرژی از طریق اعضای سالم به بخش های صدمه دیده ارسال می شود و با جابجایی مواد مغذی مورد نیاز بدن و اکسیژن، به معالجه بخش های صدمه دیده کمک شایانی می کند.

درمان به شیوه RF سبب تحریک سیستم گردش خون و لنفاوی می شود و در نهایت بافت های صدمه دیده شخص بیمار به شدت بهبود و تقویت می یابند. بهتر است بدانید که Tecar therapy یکی از مناسب ترین شیوه های کنترل التهابات و دردهای موجود در ناحیه لگن است.

ورزش و Physiotherapy

اگر چه اغلب متخصصین ارتوپد برای افت دردهای حاصل از مفصل لگن استراحت به میزان کافی را اقدامی موثر توصیه می کنند، اما فیزیوتراپی و انجام فعالیت های ورزشی می تواند به حفظ گستره حرکتی مفصل های لگن کمک بسیار کند.

در اغلب موارد، ناتوانی و یا شکستگی لگن با انجام این حرکات تا حد قابل توجهی بهبود می یابد و ممکن است شخص مجدداً به حالت پیش از صدمه بازگردد. گفتنی است که حرکات فوق که از جمله تکنیک های ورزشی موثر و مفید برای تسکین درد مفاصل است، به برگشتن مفصل لگن و یا حتی ران به فرم طبیعی خود کمک می کند.

لیزر درمانی

در برخی موارد برای معالجه تقویت اندام ها، دردهای لگن و یا حتی مفصل های پیرامون لگن، متخصصین ارتوپد بیمارستان ایرانشهر، لیزر درمانی را گزینه مناسبی برای پرانتز لگن توصیه می کنند.

دقت داشته باشید که در این تکنیک درمانی نوع لیزرهای استفاده شده کاملاً متفاوت است. در بعضی مواقع برای بازسازی و یا حتی فعال کردن بافت های استخوانی از لیزرهای کم توان استفاده می شود.

در مواقع دیگر هم تنها از طریق Electrotherapy و یا گرما درمانی، التهاب و دردهای ناشی از این ناحیه بهبود می یابد. این روش درمانی با بهره مندی از امواج صوتی اثر زیادی در تسریع پروسه بازسازی و بهبود بافت ها دارد.

استفاده از وسایل کمکی

همان طور که در بخش قبلی بیان کردیم، برای تقلیل فشارهای وارده به مفصل لگن، ممکن است شخص لنگان لنگان راه برود که امری کاملاً طبیعی است. شما می توانید از واکر و یا عصا که ابزارهای کمکی هستند، برای راه رفتن خود استفاده کنید تا بدین وسیله با تحمل کردن وزن خود، از وارد شدن فشار بسیار به این ناحیه پیشگیری کنید.

تزریق به مفصل لگن

چنانچه عصب های مفصل متورم و ملتهب شوند، طبق تشخیص پزشک معالج، تزریق به داخل این مفاصل می تواند سبب تقلیل شدت ورم شود. استروئید یکی از متدهای کم تهاجمی به شمار می آید که اغلب متخصصین ارتوپد برای تسکین درد مفاصل این ناحیه به بیماران تجویز می کنند.

در شیوه فوق از Corticosteroid و یا بی حسی موضعی همراه با Fluoroscopy  اشعه X به بخش درونی مفصل تزریق انجام می شود تا از این طریق کمی از شدت درد مفصل لگن کاسته شود.

نتیجه گیری

نتیجه گیری
نتیجه گیری

یکی از عذاب آورترین و غیر قابل تحمل ترین مشکلات، درد مفصل لگن است که می تواند بنا بر دلایل متعدد در فرد ایجاد شود. اغلب این دردها یا به دلیل ساختار کمر و یا عارضه در استخوان لگن به تدریج نمایان می شوند.

علت بروز چنین مشکلی هر چه باشد، بایستی برای برطرف کردن مشکل فوق و یا معالجه تحت نظر مجرب ترین متخصصین ارتوپد اقدامات لازم را انجام دهید.

در این زاستا می توانید با متخصصین بیمارستان ایرانشهر در ارتباط باشید. در این مقاله سعی کردیم تا به مهمترین تکنیک های درمانی درد مفصل لگن با توجه به اصلی ترین نشانه های آن، توضیحات لازم را ارائه دهیم.

در پایان توصیه میکنیم، با علائم سرطان لگن در مردان آشنا شوید.

سوالات متداول

مشکلات جراحی تعویض مجدد مفصل لگن چیست؟

  1. در رفتگی
  2. عفونت
  3. ایجاد لخته های خونی
  4. آمبولی ریه
  5. تفاوت در طول پاها
  6. شکستگی
  7. شل شدن ایمپلنت

چه افرادی به عمل تعویض مفصل لگن نیاز پیدا می کنند؟

  • آرتروز
  • شکستگی، دررفتگی
  • نکروز
  • بیماری روماتیسم

Table of Contents

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نشانی : خیابان شریعتی، نرسيده به سه راه طالقاني، خیابان جواد کارگر
تلفن : 71960-021
نمابر : 77607016-021
كد پستي : 1563793111
ايميل : [email protected]
Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید