لوگو بیمارستان ایرانشهر

AR

ENG

طول عمر فنر قلب

طول عمر فنر قلب

Table of Contents

در این مقاله می خواهیم در خصوص موضوع طول عمر فنر قلب، از زبان بهترین متخصص قلب در تهران مطالبی را ارائه دهیم.

طول عمر فنر قلب موضوعی است که در این مقاله قصد صحبت در مورد آن را داریم.

این وسیله زمانی که رگ های منتهی به قلب دچار تنگی یا گرفتگی می شوند و در عملکرد صحیح قلب اختلال ایجاد می کنند، مورد استفاده قرار می گیرد و با کمک آن، فرد می تواند مانند یک انسان سالم از قلب خود استفاده کند.

ویدئو طول عمر فنر قلب

اگر دچار عارضه قلبی هستید و پزشک شما پیش بینی کرده است که به زودی نیاز به قرار دادن فنر در قلب دارید یا یکی از نزدیکان شما نیازمند این جراحی است، این مطلب را مطالعه کنید تا علاوه بر پاسخ به این سوال که طول عمر فنر قلب چقدر است، با نکات مهم در مورد این وسیله و نحوه قرارگیری آن در قلب هم آشنا شوید. با ما بمانید.

ممکن است در کنار این مقاله مطالعه طول عمر استنت قلب نیز به افزایش اطلاعات شما کمک کند.

اینفوگرافیک طول عمر فنر قلب

اینفوگرافیک طول عمر فنر قلب
اینفوگرافیک طول عمر فنر قلب

فنر قلب انواع مختلفی دارد و در هر بیمار با توجه به شرایط و وضعیت قلب او، نوع مناسب آن مشخص می شود. در این راستا می توانید با متخصصین قلب بیمارستان ایرانشهر در ارتباط باشید. بیمارستان ایرانشهر، از معتبرترین مراکز درمانی در این زمینه می باشد.

باید توجه داشته باشید که ممکن است برخی تجهیزات عمر مشخصی داشته باشند. برای مثال در اینجا می توانید طول عمر تعویض مفصل زانو را مشاهده نمایید.

طول عمر فنر قلب چقدر است؟

فنر قلب به گونه ای ساخته شده تا دائمی باشد.

فقط 2 تا 3 درصد خطر بازگشت انسداد عروق وجود دارد.

اگر این اتفاق بیفتد معمولا در عرض 6 تا 9 ماه مشخص می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر روی بخش طول عمر فنر قلب کلیک نمایید. 

لطفا جهت ارتباط با بیمارستان ایرانشهر، از طریق شماره تماس 71960-021 در ارتباط باشید.

عناوین مقاله:

فنر قلب چیست و از چه چیزی ساخته شده است؟

فنر قلب چند نوع دارد؟

فنر قلب طی کدام جراحی و به چه صورت در قلب گذاشته می شود؟

طول عمر فنر قلب چقدر است؟

دوره بهبودی بعد از فنر قلب به چه صورت سپری می شود؟

فواید استفاده از فنر قلب چیست؟

آیا استفاده از فنر قلب، عوارضی دارد؟

رژیم غذایی برای بالا بردن طول عمر فنر قلب باید به چه صورت باشد؟

چه داروهایی بعد از فنر قلب به افزایش طول عمر آن کمک می کنند؟

هزینه قرار دادن فنر در قلب به چه صورت است؟

 

فنر قلب چیست و از چه چیزی ساخته شده است؟

فنر قلب چیست و از چه چیزی ساخته شده است؟
فنر قلب چیست و از چه چیزی ساخته شده است؟

قلب یکی از اعضای مهم بدن است که حیات انسان به آن بستگی دارد. اگر این عضو بدن دچار عارضه شده و به درستی فعالیت نکند، حتی احتمال مرگ فرد هم وجود دارد. به همین دلیل به محض بروز هر مشکل یا عارضه ای در آن باید اقدامات درمانی را فورا انجام داد.

پیشنهاد می کنیم از پست مراقبت های بعد از فنر گذاشتن قلب دیدن کنید.

وظیفه قلب و مشکلات آن

قلب وظیفه خونرسانی به بخش های مختلف بدن را به عهده دارد و از طریق جریان خون، مواد غذایی، اکسیژن و … را به اندام ها می رساند. خونرسانی در بدن از طریق رگ ها انجام می شود.

در حالت عادی و زمانی که فرد در سلامت کامل به سر می برد، جریان خون وابسته به پمپاژ عضله قلب است و اگر این عضله فعالیت خود را به درستی انجام دهد، عارضه ای برای فرد ایجاد نمی شود.

گاهی اوقات اما با وجود سلامت کامل قلب و پمپاژ نرمال، جریان خون در بدن کم و زیاد می شود که این مشکل نشان از گرفتگی مسیر رگ ها و عروق قلبی دارد.

گرفتگی رگ ها یک مشکل جدی است و حتی ممکن است باعث مرگ بیمار نیز شود، بنابراین در صورت بروز آن باید اقدامات درمانی فورا انجام شود.

فنر، وسیله ای برای درمان گرفتگی عروق

اگر پزشک عارضه قلبی بیمار را ناشی از گرفتگی رگ ها تشخیص دهد، باید به وسیله ابزاری این گرفتگی برطرف شود.

در بعضی بیماران، گرفتگی و چسبندگی رگ ها بیش از اندازه است که در این شرایط، پزشک از فنر یا استنت قلب استفاده می کند.

فنر یک لوله بسیار کوچک و باریک است که در رگ مسدود وارد شده و گرفتگی آن را برطرف می کند. فنرهای قلبی ممکن است فلزی یا پلاستیکی باشند و اندازه های مختلفی دارند. همچنین بسته به شرایط بیمار، ممکن است فنر قلب از بافتی خاص ساخته شود.

تشخیص این که فنر قلبی باید چه سایز و جنسی داشته باشد، با پزشک است. بنابراین برای تشخیص درست حتما باید به بیمارستان های مجهز و پزشکان با تجربه مراجعه کرد. یکی از بیمارستان هایی که خدمات قلبی آن به طور تخصصی و با بالاترین کیفیت به بیماران ارائه می شود، بیمارستان ایرانشهر است.

فنر قلب چند نوع دارد؟

فنر قلب چند نوع دارد؟
فنر قلب چند نوع دارد؟

فنرهای قلبی معمولا برای درمان رگ های باریکی که ضعیف یا دچار گرفتگی شده اند، استفاده می شوند. این ابزار کمک می کنند که رگ ها باز نگه داشته شده و مشکلاتی مانند درد قفسه سینه و … کاهش پیدا کند.

همچنین با خونرسانی نرمال به قلب و از قلب به اندام ها، به سلامت کلی بدن کمک می کنند. فنرهای قلبی دارای انواع مختلفی هستند، طول عمر فنر قلب در هر نوع متفاوت است.

جهت اطلاع از تفاوت بالن و فنر قلب کلیک نمایید.

فنر درمان دوگانه

فنر درمان از جدیدترین انواع این وسیله است که در حال حاضر برای درمان بیماران قلبی مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی این فنرها به گونه ای است که نیاز به عمل مجدد را تا حد زیادی کاهش می دهند و بهبودی بیماران را تسریع می بخشند.

تا پیش از تولید انواع مختلف فنر یا استندهای قلبی، این وسیله کلا دارای دو نوع دارویی و زیستی بود که فنرهای دوگانه، ویژگی های هر دو نوع را دارا می باشند.

فنر مهندسی زیستی

فنرهای مهندسی زیستی نوع دیگری از فنرهای قلبی هستند که به نام استنت پوشیده با آنتی بادی هم شناخته می شوند. این استنت ها دارای دارو نیستند. در نتیجه تاثیری در سرعت بهبودی ندارند و با استفاده از آن ها، روند بهبودی از نظر زمان طبیعی خواهد بود.

فنر عروقی قابل جذب

فنرهای قابل جذب از انواع فنرهای دارویی هستند که به مرور زمان جذب بدن می شوند. برای بیمارانی که نیاز به فنر دائمی در قلب ندارند، این نوع استنت بسیار مناسب است. چون با گذشت زمان از بین رفته و این در حالی است که رگ ها به وضعیت طبیعی خود رسیده اند.

فنر دارویی

فنرهای دارویی از دیگر انواع فنرهای قلبی هستند. این نوع فنر، برای جلوگیری از رشد زخم در مسیر رگ ها دارای داروهای مخصوص در سطح خود است.

همچنین برای باز و منعطف شدن عروق گرفته هم کمک می کند. بیمارانی که از این نوع فنر استفاده می کنند، بعد از یک سال از قرار دادن فنر، نیاز به شروع درمان دارویی دارند تا خطر ترمبوز فنر قلب در آن ها کاهش پیدا کند.

فنر تماما فلزی

در نهایت فنرهای قلبی تماما فلزی آخرین نوع این وسیله هستند که پوشش خاصی نداشته و معمولا بعد از درمان های آنژیوپلاستی مورد استفاده قرار می گیرند تا رگ ها را باز نگه دارند. مسئله ای که در مورد این فنرها وجود دارد، احتمال گرفتگی مجدد قلب در استفاده از آن هاست.

فنر قلب طی کدام جراحی و به چه صورت در قلب گذاشته می شود؟

فنر قلب طی کدام جراحی و به چه صورت در قلب گذاشته می شود؟
فنر قلب طی کدام جراحی و به چه صورت در قلب گذاشته می شود؟

بعد از این که پزشک، تشخیص درمان بیماری قلبی را با فنر قلب داد، بیمار باید برای قرار دادن این وسیله در داخل قلب آماده شود. این پروسه بسته به وضعیت بیمار متفاوت است و ممکن است آمادگی های متفاوتی مورد نیاز باشد.

به عنوان مثال؛ بیمار نیاز به مصرف داروهای خاصی داشته یا ناچار باشد تا مصرف بعضی داروها را قطع کند. اگر تمام آمادگی های قبل از قرار دادن فنر در قلب به خوبی رعایت شده باشند، این وسیله در داخل قلب بیمار قرار می گیرد.

فرآیند قرارگیری فنر در قلب معمولا طی عمل آنژیوگرافی انجام می شود. برای وارد کردن فنر به بدن، بیمار ابتدا باید تحت بی حسی موضعی قرار گیرد.

یک برش کوچک در کشاله ران، بازو یا گردن بیمار ایجاد شود

سپس یک برش کوچک در کشاله ران، بازو یا گردن بیمار ایجاد شود. محل برش به محل گرفتگی رگ بستگی دارد و نزدیک ترین بخش به محل گرفتگی تحت جراحی قرار می گیرد. سپس یک کاتتر همراه با فنر و بالونی مخصوص در سر فنر به داخل رگ فرستاده می شود.

برای این که مسیر فنر در داخل رگ برای پزشک مشخص شود، سر کاتتر یک دوربین کوچک وصل می شود که مسیر عروق را برای پزشک مشخص می کند.

زمانی که فنر به محل انسداد رگ رسید، بالون با استفاده از گاز مخصوص باد می شود تا رگ کشیده شده و جریان خود در مسیر گرفتگی شدت پیدا کند.

این فرآیند، گرفتگی قلب را برطرف می کند و زمانی که پزشک از باز شدن مسیر رگ مطمئن شد، فنر را از رگ خارج می کند.

فرآیند قرار دادن تمام انواع فنرهای قلب به همین صورت است. این جراحی معمولا بدون مشکل و عارضه خاصی به اتمام می رسد اما برای کاهش صد در صدی عوارض، آن بهتر است که به منظور انجام جراحی، به بیمارستان های مجهز مانند بیمارستان ایرانشهر مراجعه کرد.

طول عمر فنر قلب چقدر است؟

زمانی که پزشک برای درمان مشکل و بیماری قلب استفاده از فنر قلب را به بیمار توصیه می کند، سوالات زیادی برای بیمار به وجود می آید که یکی از آن ها طول عمر فنر قلب و مدت زمانی است که بیمار می تواند از این فنر استفاده کند.

بیشتر نگرانی بیمارانی که فنر قلب را انجام می دهند، کوتاه بودن طول عمر فنر قلب و نیاز به جراحی مجدد برای گذاشتن فنر جدید است.

هرچند این جراحی بسیار ساده است و با مشکلات اندک برای بیمار انجام می شود، اما باز هم نگرانی های رایج جراحی ها را دارد و عوارضی مانند درد در محل جراحی و … را به دنبال خواهد داشت.

طول عمر فنر قلب

به دلیل حساسیت بالای قلب و عملکرد مهم آن در بدن، تمام وسایلی که برای این اندام استفاده می شوند، از با کیفیت ترین نوع موجود در صنعت پزشکی هستند.

به خصوص فنر قلب که وظیفه باز نگه داشتن رگ های قلبی را به عهده دارد، باید از جنسی باشد که دچار مشکل نشده و نیازی به برداشتن و گذاشتن مکرر نداشته باشند.

در طول عمر فنر قلب، باید به جنس آن توجه کرد. فنرهایی که از جنس فلزی هستند، مادام العمر بوده و تا آخر عمر در بدن باقی می مانند.

این فنرها معمولا مسدود نشده و احتمال گرفتگی رگ در محل آن ها بسیار پایین است. بنابراین نیازی به جراحی ترمیمی برای آن ها نیست.

فنرهای دارویی اما در مواردی نادر احتمال مسدودیت دارند، در این شرایط باید فنر قبلی برداشته شده و با فنر جدید جایگزین شود تا مسیر رگ باز شود.

افزایش طول عمر فنر قلب

داروهایی که بعد از قرار دادن فنر در قلب برای بیمار تجویز می شوند، رژیم غذایی، ترک مصرف سیگار و دخانیات، چکاپ سالیانه فنر قلب و … باعث افزایش طول عمر فنر قلب می شوند.

اما نکته دیگری که به افزایش طول عمر فنر قلب کمک می کند، انجام این عمل در بیمارستان های تخصصی و توسط متخصص مجرب است.

یکی از بهترین بیمارستان ها برای انجام این جراحی بیمارستان ایرانشهر می باشد. بیمارستان ایرانشهر، دارای زبده ترین متخصصین و پیشرفته ترین امکانات درمانی می باشد.

دوره بهبودی بعد از فنر قلب به چه صورت سپری می شود؟

دوره بهبودی بعد از فنر قلب به چه صورت سپری می شود؟
دوره بهبودی بعد از فنر قلب به چه صورت سپری می شود؟

همان طور که گفته شد، اگر مراقبت های بعد از جراحی قرار دادن فنر در قلب به درستی انجام شود، بیمار خیلی زود بهبودی کامل پیدا کرده و طول عمر فنر قلب هم افزایش پیدا می کند.

در بسیاری از بیمارانی که نیاز به جراحی ترمیمی دارند، علت بروز مشکل، عدم مراقبت صحیح بعد از استنت گذاری است. مراقبت های  بعد از این عمل بسیار ساده است.

مراقبت های بعد از فنر قلب

زمانی که یک وسیله در یکی از اندام های بدن گذاشته می شود، مشکلاتی مانند واکنش سلول های بدن به این وسیله اتفاق می افتد که در مورد فنر قلب، یکی از این مشکلات، لخته شدن خون در اطراف فنر قلب است.

برای جلوگیری از بروز این مشکل، پزشک معمولا داروهایی مانند آسپرین را برای بیمار تجویز می کند تا با رقیق کردن خون، از لختگی آن جلوگیری کند.

بعد از قرار دادن فنر در قلب، بیمار حداقل به یک هفته استراحت نیاز دارد. در طول این مدت، بیمار باید مایعات مصرف کند تا ماده حاجب که برای انجام جراحی استفاده شده بود، از بدن او خارج شود.

جابجایی بار سنگین در روزهای اول بعد از عمل استنت گذاری ممنوع است. بیمار بعد از قرار دادن فنر قلب، تا مدتی باید وضعیت خود را بررسی کند تا در صورت بروز هر گونه مشکل، اقدامات درمانی را به موقع انجام دهد.

از جمله علائم هشداردهنده که در صورت مشاهده آن ها باید فورا به پزشک مراجعه کرد، مواردی مانند خونریزی در محل کاتتر، تب و التهاب در محل کاتتر به خصوص ترشح های شبیه عفونت از این ناحیه، درد در قفسه سینه و به نفس نفس افتادن بیمار، احساس ضعف شدید تا مرحله غش کردن و کبودی و تغییر رنگ در محل کاتتر هستند.

با مشاهده هرکدام از این علائم باید فورا به پزشک مراجعه کرد. بیمارستان ایرانشهر با برخورداری از بهترین دستگاه ها و متخصصین، یکی از مراکز خوب و تخصصی برای مراجعه بیماران به منظور انجام عمل استنت گذاری و مراقبت های بعد از آن است.

فواید استفاده از فنر قلب چیست؟

فواید استفاده از فنر قلب چیست؟
فواید استفاده از فنر قلب چیست؟

طبیعتا اولین و مهم ترین مزیت قرار دادن فنر در قلب بیماران، حل عارضه های قلبی و درمان مشکلات مربوط به رگ هاست.

معمولا بیمارانی نیازمند قرار دادن این وسیله در بدن هستند که رگ های آن ها بیش از اندازه تنگ شده و اگر از فنر استفاده نکنند، احتمال نرسیدن خون به رگ ها و حتی خطر مرگ بیمار وجود دارد.

بنابراین بهبود کیفیت زندگی و کاهش خطر مشکلاتی مانند سکته قلبی، یکی از مزایای استفاده از فنر قلب است. البته باید به این نکته دقت کرد که فنر قلب یک دارو نیست و با استفاده از آن، طول عمر بیمار افزایش پیدا نمی کند.

اما عواملی که با انسداد قلب ها موجب کاهش طول عمر می شوند را از بین برده و بیمار می تواند زندگی نرمالی داشته باشد.

جریان خون بعد از قرار دادن فنر در قلب با سرعت بهتری در بدن گردش می کند که این مسئله، دیگر مزیت قرار دادن فنر در قلب است.

زمانی که سرعت جریان خون طبیعی باشد، از آسیب به ماهیچه های قلبی جلوگیری شده و علائم مشکلات قلبی که ناشی از اختلال گردش خون است، در بیمار کاهش پیدا می کنند.

در بعضی از بیماران، مزیت دیگر فنر قلبی و استفاده از آن بی نیاز کردن بیمار از انجام جراحی بای پس سرخرگ است.

فنر قلب به مراتب کم تهاجم تر و کم خطرتر از بای پس است و اگر این وسیله وضعیت قلب را بهبود بخشد، دیگر نیازی به جراحی های با احتمال خطر بالا نخواهد بود.

آیا استفاده از فنر قلب، عوارضی دارد؟

آیا استفاده از فنر قلب، عوارضی دارد؟
آیا استفاده از فنر قلب، عوارضی دارد؟

یکی از نگرانی های بیمارانی که پزشک برای آن ها استفاده از فنر قلب را تجویز کرده است، عوارض این وسیله در بدن آن ها و مشکلاتی است که ممکن است در اثر وجود فنر در قلب بروز کند.

به هر حال مانند قرارگیری هر وسیله خارجی در بدن، استنت گذاری نیز ممکن است با عوارضی همراه باشد اما باید دقت کرد که اگر تشخیص پزشک برای بهبودی، استفاده از این وسیله باشد، مزایای آن به مراتب بیشتر از عوارض خواهند بود.

  • واکنش آلرژیک، یکی از عوارضی است که ممکن است در فنر قلب بروز کند و در اثر حساسیت به جنس فنر ایجاد می شود.
  • خونریزی، دیگر عارضه ای است که در اثر استفاده از فنر قلب ممکن است رخ دهد. این عارضه ممکن است در اثر درست جوش نخوردن محل ورود کاتتر ایجاد شود.
  • ضربان غیر معمولی قلب هم عارضه ای است که ممکن است در اثر قرار دادن فنر در قلب رخ دهد. این عارضه موقتی است و با مصرف داروها برطرف می شود.
  • باریک شدن رگ، یکی از عوارض احتمال در فنر گذاری است که در صورت بروز آن، طول عمر فنر قبلی به اتمام رسیده و بیمار مجددا نیاز به جراحی و فنر جدید دارد.

این عوارض در صورتی که جراحی مربوط به قرار دادن فنر قلب در مراکز معتبر و بیمارستان های دارای بخش تخصصی قلب مانند بیمارستان ایرانشهر انجام شود، به حداقل می رسند.

رژیم غذایی برای بالا بردن طول عمر فنر قلب باید به چه صورت باشد؟

رژیم غذایی برای بالا بردن طول عمر فنر قلب باید به چه صورت باشد؟
رژیم غذایی برای بالا بردن طول عمر فنر قلب باید به چه صورت باشد؟

یکی از مراقبت های مهم بعد از قرار دادن فنر در قلب که باعث افزایش طول عمر فنر قلب می شود و کمک می کند که بیمار زودتر بهبودی پیدا کرده و عوارض احتمالی ناشی از جراحی نیز در او تسکین پیدا کنند، رعایت یک رژیم غذایی سالم است.

در رژیم بعد از استنت گذاری، باید تلاش شود که مصرف غذاهایی که احتمال رسوب آن ها در قلب وجود دارد، به حداقل برسند و غذاهای سالم را جایگزین این مواد کرد.

این کار علاوه بر این که به حفظ سلامت قلب کمک می کند، سلامت کلی بیمار را نیز حفظ کرده و از بروز هر گونه مشکلی جلوگیری می کند.

بهترین غذاها بعد از عمل فنر قلب که از رسوب یا مسدود شدن این وسیله جلوگیری می کنند، به شرح زیر می باشند.

غذاهای مناسب بعد از فنر قلب

گوشت و پروتئین ها بعد از عمل قلب اهمیت زیادی دارند و باید به مقدار کافی مصرف شوند. در صورتی که بیمار به گوشت حساسیت داشته باشد، باید با سایر مواد پروتئینی مانند تخم مرغ، آجیل و… جایگزین شود.

ماهی به خصوص ماهی سالمون، غلاتی مانند برنج قهوه ای، پاستا و جو، لبنیات، آب کافی و چربی های مفید بعد از این عمل از غذاهای مفید و سالم برای مصرف هستند.

البته مصرف موادی مانند نمک، شیرینی جات و غذاهای شیرین، چربی های ناسالم، فست فودها و … نیز باید به حداقل برسد تا بیمار در سلامت کامل به سر ببرد.

چه داروهایی بعد از فنر قلب به افزایش طول عمر آن کمک می کنند؟

چه داروهایی بعد از فنر قلب به افزایش طول عمر آن کمک می کنند؟
چه داروهایی بعد از فنر قلب به افزایش طول عمر آن کمک می کنند؟

یکی دیگر از مسائلی که به افزایش طول عمر فنر قلب کمک می کند، مصرف داروهای مناسبی است که توسط بیمار تجویز می شوند.

البته باید دقت کرد که مصرف دارو به تنهایی برای بهبودی بیمار و افزایش طول عمر فنر کافی نیست و در کنار آن باید رژیم غذایی را حفظ کرد و از مصرف دخانیات و … جلوگیری کرد.

بعضی از داروهای مناسب برای دوران نقاهت بعد از این جراحی به شرح زیر می باشند:

  • داروهای ضد پلاکت برای جلوگیری از حمله قلبی
  • داروهای کاهش کلسترول برای جلوگیری از سکته و گرفتگی مجدد رگ ها
  • داروهای فشار خون برای جلوگیری از نوسان شدید فشار خون و پیشگیری از مشکلاتی مانند آنژین
  • آسپرین برای رقیق کردن خون
  • پلاویکس

هزینه قرار دادن فنر در قلب به چه صورت است؟

هزینه قرار دادن فنر در قلب به چه صورت است؟
هزینه قرار دادن فنر در قلب به چه صورت است؟

در نهایت ممکن است این سوال برای بیماران ایجاد شود که هزینه فنر گذاری در قلب چه میزان است و آیا هزینه با طول عمر فنر قلب ارتباط دارد یا نه.

در مورد ارتباط هزینه با طول عمر فنر باید گفت که هیچ ارتباطی بین هزینه و طول عمر فنر نیست و پزشک با توجه به شرایط بیمار و نوع گرفتگی، جنس فنر را مشخص می کند که طول عمر نیز به آن بستگی دارد.

هزینه عمل فنر گذاری در قلب به مواردی مانند بیمارستان محل جراحی، پزشک و تیم جراحی، مراقبت های مورد نیاز برای انجام عمل قبل و بعد از آن، نوع بیمه بیمار و … بستگی دارد.

در بیمارستان ایرانشهر، علاوه بر این که بیشتر بیمه ها پوشش داده می شوند، هزینه های دریافتی توسط تیم پزشکی و بیمارستان برای بستری و انجام جراحی در مناسب ترین میزان می باشد.

سوالات متداول

مزایای فنر قلب چیست؟

  • جریان خون بهتر در سرخرگها
  • همراه با آنژیوپلاستی، می توانند حمله قلبی را متوقف کند.
  • درمان و بهبودی بیماری ها
  • مانع از باریک شدن مجدد شریان

معایب فنر قلب چیست؟

  • آسیب کلیه
  • عفونت
  • لخته شدن مجدد داخل همان رگ
  • تنگ شدن مجدد شریان

انواع فنر قلب یا استنت چیست؟

  1. استنت دارویی
  2. استنت غیر دارویی

t.ly/Xein

bit.ly/3w0WdsJ

Table of Contents

یک پاسخ

  1. سلام شش سال پیش فنر برای قلبم گذاشتم و دارو استفاده میکنم.الان دو ماه که دارو ها را قطع کردم.و حس خوبی دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نشانی : خیابان شریعتی، نرسيده به سه راه طالقاني، خیابان جواد کارگر
تلفن : 71960-021
نمابر : 77607016-021
كد پستي : 1563793111
ايميل : [email protected]
با یک کلیک تماس بگیرید