لوگو بیمارستان ایرانشهر

AR

سارکوم چیست

سارکوم چیست

Table of Contents

در این مقاله به این موضوع می پردازیم که سارکوم چیست .

سارکوم چیست ؟ سوالی است که در این مطلب به آن پاسخ داده می شود. متاسفانه تاکنون علت خاصی برای ایجاد این بیماری تشخیص داده نشده است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بیش از 70 نوع سارکوم وجود دارد.

به سرطان سارکوم، سارکوم هم گفته می شود. یکی از بهترین مراکز تشخیص و درمان سارکوم، بیمارستان ایرانشهر می باشد. در ادامه نوشتار، با ما باشید تا درک کنید که سارکوم چیست .

اینفوگرافیک سارکوم چیست

اینفوگرافیک سارکوم چیست
اینفوگرافیک سارکوم چیست

سارکوم چیست؟

سارکوم ها تومورهای بدخیم یا سرطانهای بافت نرم بدن است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر روی بخش سارکوم چیست کلیک نمایید. 

لطفا جهت ارتباط با بیمارستان ایرانشهر، از طریق شماره تماس 71960-021 در ارتباط باشید.

فهرست مطالب:

سارکوم چیست ؟

انواع سارکوم

علت ایجاد سارکوم چیست ؟

علائم سارکوم چیست ؟

عوارض بیماری سارکوم چیست ؟

تشخیص سارکوم

درمان سارکوم چیست ؟

 

سارکوم چیست؟

سارکوم چیست؟
سارکوم چیست؟

سرطان سارکوم جزو سرطان های نادر به شمار می رود. سارکوم در قسمت هایی از بدن مانند استخوان و بافت های فیبروزی و بافت های عمیق پوستی و همچنین بافت های نرمی مانند اعصاب و رگ های خونی و عضلات و چربی ها ایجاد می شود.

شاید برایتان جالب باشد بدانید که بیش از 70 نوع سارکوم وجود دارد.

سرطان سارکوم، با نام سارکوما هم شناخته می شود. متاسفانه افراد کمتری‌ با این سرطان آشنا هستند و نمی دانند که سارکوم چیست و با علائم و نشانه های این بیماری و همچنین مراکز درمان آن آشنا نیستند.

در واقع کلمه سارکوم نشاندهنده گروه گسترده ای از سرطان ها است‌. این سرطان از بافت های نرم و استخوان ها منشا می گیرد. سارکوم بافت نرم  یکی از انواع سرطان سارکوم  است.

سارکوم در قسمت های مختلفی از بدن ایجاد می شود

سارکوم در قسمت های مختلفی از بدن ایجاد می شود که معمولا این قسمت ها ساختارهای مختلف بدن را به هم متصل می نماید و از آن ها پشتیبانی می کند. رگ های خونی و عضلات و  پوشش مفاصل و چربی و تاندون جزو این بافت ها هستند.

طبق آمار منتشر شده، تقریبا در هر سال 3000 مورد سارکوم استخوان و 12000 مورد سارکوم بافت نرم در ایالات متحده آمریکا یافت می شود.

دقت کنید که  سارکوم استخوان معمولا در بین کودکان دیده می شود و سارکوم بافت نرم بیشتر در بین بزرگسالان به چشم می خورد.

هم اکنون مراکز مختلفی برای درمان این بیماری وجود دارد که بیمارستان ایرانشهر یکی از بهترین و مجهزترین آن ها است. آگاهی از بیماری به ما کمک می کند تا راحتتر با این بیماری کنار بیاییم تا بفهمیم که سارکوم چیست ؟

پیشنهاد می کنیم از پست آیا سارکوم بافت نرم کشنده است دیدن کنید.

 

انواع سارکوم

انواع سارکوم
انواع سارکوم

تقسیم بندی بیماری سارکوم با توجه به این که در چه بخشی از بدن به وجود می آید، انجام می شود. در واقع برای پاسخگویی به پرسش سارکوم چیست ؟

باید بگوییم که سارکوم نوعی بیماری است و به دو دسته سارکوم های بافت نرم و سارکوم های استخوانی تقسیم بندی می شود.

سارکومای بافت نرم همان طور که از نامشان پیدا است، در بافت های نرم بدن به وجود می آیند.

معمولا این نوع سارکوم در قسمت هایی از بدن مانند شکم و قفسه سینه و پاها ایجاد می‌ شوند. تومورهای بافت نرم، هم در بزرگسالان و هم در کودکان به چشم می خورد.

سارکوم های استخوانی در واقع تومورهای اولیه استخوان به حساب می آیند. به این معنا که سارکوم در استخوان ها ایجاد می شود. این نوع سارکوم معمولا در بین کودکان رایج است.

به طور کلی  انواع مختلفی از تومورها ممکن است در استخوان ها ایجاد شوند.

پیشنهاد می کنیم از پست علائم سرطان استخوان در آزمایش خون دیدن کنید.

به منظور این که پاسخ مناسبی به سارکوم چیست؟ داده باشیم، باید به تمامی تومورها اشاره کنیم.

  • کندروسارکوم
  • آنژیوسارکوم
  • درماتوفیبروسارکوم
  • سارکوم اپی تلیوئید
  • تومورهای سلول گرد کوچک دسموپلاستیک
  • سارکوم یونیک
  • سارکوم کاپوزی
  • تومور استرومایی دستگاه گوارش
  • میکسوفیبرو سارکوم
  • تومورهای بدخیم غلاف عصب محیطی
  • لیپوسارکوم
  • لیومیو ساکروم
  • کندروسارکومگ
  • سارکوم پلئومورفیک تمایز یافته
  • استثنا سارکوما
  • سارکوم بافت نرم
  • رابیدومیوسارکوم
  • تومور فیبری انفرادی

علت ایجاد سارکوم چیست؟

علت ایجاد سارکوم چیست؟
علت ایجاد سارکوم چیست؟

اکنون که تا حدودی متوجه شدید که سارکوم چیست، باید علت ایجاد این بیماری را هم بدانید. متاسفانه  علت خاصی برای به وجود آمدن  سرطان  سارکوم تا کنون تشخیص داده نشده است.

به طور کلی زمانی سرطان ها در بدن ایجاد می شوند که دی ان ای سلول ها دچار جهش شوند. در واقع همه دی ان ای هایی که در بدن انسان ها وجود دارند، به ژن های او بستگی دارند.

یعنی هر کدام از دی ان ای ها  دستور العمل مخصوص  به خودشان را دارند و مشخص می کنند که وظیفه هر سلول چیست. علاوه بر موارد گفته شده، دی ان ای ها تعیین می کنند که سلول ها چگونه رشد و تقسیم را انجام می دهند.‌

زمانی که در سلولی جهش اتفاق می افتد، سلول ها رشد تقسیم را آغاز می کنند

زمانی که در سلولی جهش اتفاق می افتد، سلول ها رشد تقسیم را آغاز می کنند و متاسفانه روز به روز به میزان رشد آن ها افزوده می شود و در نهایت این کار یعنی رشد و تقسیم سلول ها از کنترل بدن خارج می شوند.

اگر سلول های بدن به طور پی در پی در حال افزایش باشند، تومورها ایجاد خواهند شد. در واقع به سلول های غیر طبیعی که در یک محل تجمیع پیدا کرده اند، تومور گفته می شود.

تومورهای ایجاد شده توانایی آن را دارند که از یک قسمت بدن به قسمت دیگر بروند. تحرک داشتن تومور در بدن برای درمان سرطان بسیار خطرناک است و مشکلات فراوانی به وجود می آورد.

تا کنون پزشکان نتوانسته اند علت اصلی ایجاد سارکوم را کشف کنند  و فقط‌ عواملی که سبب بالا رفتن احتمال ابتلا به سارکوم می شوند را کشف کرده اند. بیمارستان ایرانشهر، یکی از بهترین مراکز تشخیص و درمان سارکوم است.

لطفا از پست درمان سرطان روده دیدن کنید.

چه طور با علائم آن آشنا شویم؟

چه طور با علائم آن آشنا شویم؟
چه طور با علائم آن آشنا شویم؟

این عوامل عبارتند از:

تورم طولانی مدت:

افرادی که در ناحیه بازوها تورم دارند و یا افرادی که پاهایشان مدت زیادی وزن داشته است، دارای احتمال بیشتری برای ابتلا به سارکوم هستند‌‌. همچنین ورم لنفاوی هم می تواند روی ابتلا به این بیماری تاثیر داشته باشند.

منظور از تورم  ورمی است که از تجمع مایع لنفاوی ایجاد می شود.

اگر در نواحی لنفاوی بدن انسداد اتفاق بیفتد و یا اگر در سیستم آن مشکلی ایجاد شود، این تورم ها ایجاد می شوند. اگر در نواحی ایجاد شده تورمی ایجاد شد، باید هر چه زودتر برای درمان آن اقدام شود.

زیرا در این حالت خطر ابتلا به سارکوم افزایش پیدا می کند. زمانی که فردی به وسیله این نوع بیماری گرفتار سارکوم شود، گفته می شود که به بیماری آنژیوسارکوم مبتلا شده است.

داشتن سابقه پرتو درمانی:

افرادی که در گذشته پرتو درمانی را برای تشخیص سرطان و یا درمان سرطان و یا هر علت دیگری انجام داده اند، بیشتر از افرادی که پرتو درمانی را انجام نداده اند، در معرض ابتلا به سارکوم قرار دارند.

آگاهی از سارکوم و همچنین آگاهی از بیماری های دیگر به انسان ها کمک می کند که هم از آن ها پیشگیری کنند و هم در صورت بروز یکی از علائم آن ها سریع به پزشک مراجعه کنند.

قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی:

برخی از مواد شیمیایی می توانند خطر ابتلا به سارکوم را افزایش دهند. افرادی که با برخی از مواد شیمیایی مانند مونومر وینیل کلرید و دیوکسین یا آرسنیک قرار دارند، بیشتر از سایر افراد در معرض خطر ابتلا هستند.

اختلالات ژنتیکی:

اگر تا اینجای مطلب سارکوم چیست همراه ما بودید، حتما متوجه شده اید که این بیماری مربوط به اختلالات ژنتیکی است.

یعنی افرادی که در خانواده آن ها بیماری های ژنتیکی مانند نوروفیبروماتوز وجود دارد، بیشتر از بقیه انسان ها در معرض ابتلا به چنین سرطانی قرار دارند. برخی دیگر از بیماری های ژنتیکی عبارتند از:

سندروم رتینو بلاسم استوما، سندروم گاردنر، سندرم کارسینوم سلول بازال، سندروم ورنر و سندروم اسکلروزیس. وجود تمامی بیماری های گفته شده می تواند زمینه ساز سارکوم شود.

با پاسخ به سارکوم چیست؟ به خوبی می توانید از مبتلا شدن به این بیماری ها جلوگیری کنید. پس همراه ما باشید تا با آگاهی از نکات مربوطه از سارکوم در امان بمانیم.

مبتلا شدن به برخی ویروس ها:

نوعی ویروس به نام هرپس انسانی ۸ وجود دارد که اگر وارد بدن فردی شود، می تواند تا حدودی زمینه ابتلا به سارکوم را فراهم کند‌.

یعنی می توان گفت که افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند، بیشتر در معرض ابتلا به سارکوم قرار می گیرند. معمولا زمانی که افراد از این طریق به سارکوم مبتلا می شوند، گفته می شود که به بیماری سارکوم کاپوسی گرفتار شده اند‌.

علائم سارکوم چیست؟

علائم سارکوم چیست؟
علائم سارکوم چیست؟

از آنجایی که هدف ما از نوشتن این متن آگاهی از این موضوع می باشد که سارکوم چیست؟ باید بیشتر با این مسئله آگاه شویم زیرا همان طور که گفتیم، آگاهی از تمامی بیماری ها می تواند نقش به سزایی در عدم ابتلا به آن ها را داشته باشد.

قبل از هر چیزی توصیه می شود تا همه انسان ها به خوبی با این نوع سرطان آشنا باشند تا بتوانند هر چه زودتر سارکوم را تشخیص بدهند و در صورت وجود این سرطان از آن آگاه شوند.

علائم اولیه سارکوم بافت نرم، تورم و یا ایجاد توده بدون درد در بدن است. معمولا توده ها تا زمانی که به اندازه کافی رشد نکنند، به اندام ها و عضلات مجاور و اعصاب  ها هیچ آسیبی وارد نمی کنند.

ممکن است این توده ها با رشد بیشتر ایجاد درد کنند یا مشکلات تنفسی به وجود بیاورند

ممکن است این توده ها با رشد بیشتر ایجاد درد کنند یا مشکلات تنفسی به وجود بیاورند. یکی از مواردی که در بیماری سارکوم باید به آن پرداخته شود، علائم این بیماری است.

رایج ترین علائم سارکوم عبارتند:

کاهش وزن، دامنه حرکتی محدود در مفصل ها، کاهش وزن، تب ناشناخته و کسی که  استخوان او بدون دلیل مشخص درد و یا تورم در ناحیه لگن داشته باشد و آن قسمت گرم به نظر برسد. دقت کنید که علائم گفته شده می ‌توانند گویای بیماری دیگری هم باشند.

به همین علت گفته می شود که برای تشخیص این بیماری باید به پزشک هایی که ماهر و با تجربه هستند، مراجعه کنید.

بیمارستان ایرانشهر یکی از بهترین بیمارستان هایی است که تشخیص و درمان بیماری سارکوم را به بهترین نحو انجام می دهد.

اگر بافت های بدن دچار التهاب شده باشند و یا استخوان ها شکننده شوند، احتمال ابتلا به سارکوم در بدن بیمار بیشتر می شود.

عوارض بیماری سارکوم چیست؟

عوارض بیماری سارکوم چیست؟
عوارض بیماری سارکوم چیست؟

بیماری سارکوم عوارض زیادی دارد. این عوارض در محلی دیده می شود که  درگیر بیماری شده است.

به طور مثال برخی از مشکلاتی که برای بدن به وجود می آیند عبارتند از: تشکیل سروما و یا هماتوم و آسیب عصبی یا عروقی و عدم ترمیم زخم و عوارض عمومی عفونت رحم. قطعا زمانی که می پرسیم سارکوم چیست؟

منظورمان تنها به ویژگی ها و علائم این بیماری نیست، بلکه باید سرطان سارکوم را از جنبه های مختلف هم بررسی کنیم و آن را در اختیار مخاطبان عزیز قرار دهیم.

اگر به طور کامل در مورد این بیماری گفته شود می تواند مخاطبان را به اندازه کافی از این بیماری آگاه کند تا دریابند که سارکوم چیست. یکی از مشکلاتی که پس از عمل برای انسان ها به وجود می آید، تورم است.

در واقع ناحیه ای که جراحی شده است، به طور موقت و یا طولانی مدت تورم می کنند و به این اتفاق ادم گفته می شود. برای کنترل این تورم ایجاد شده ممکن است که نیاز به جوراب های فشارنده باشد.

برخی دیگر از عوارض جانبی که ایجاد می شود، آسیب های مربوط به عصب است

برخی دیگر از عوارض جانبی که ایجاد می شود، آسیب های مربوط به عصب است. آسیب عصبی سبب بی حس شدن پوست و یا ضعف در اندام ها می شود. برخی از بیماران پس از جراحی ممکن است دچار درد مزمن شوند.

آسیب های عروقی و یا آسیب رگ های خونی یک عارضه معمولی نیست. پس باید توجه زیادی به آن شود. همان طور که گفتیم آسیب های عروقی از عوارض جراحی به شمار می آیند.

عوارضی که ممکن است از تومورهای سارکوم ایجاد شود، عود موضعی و با متاستاز های دور است

عوارضی که ممکن است از تومورهای سارکوم ایجاد شود، عود موضعی و با متاستاز های دور است. خطری که عود موضعی ایجاد می‌ کند، با اندازه ای که از سلول سرطانی در طی جراحی برداشته می ‌شود، به طور مستقیم در ارتباط است.

پس در نظر داشته باشید  که به منظور کاهش خطراتی که ممکن است در آینده ایجاد شود، باید بخش گسترده ای از سلول های بدخیم توسط جراحان مربوطه برداشته شود.

در مغز و برخی از اعصاب، ساختارهای بسیار حساسی وجود دارد و همین مسئله سبب می شود تا کار برداشتن تومور به سختی و همچنین با دقت زیاد انجام شود.

به خصوص در حفره پوپل رئال برداشت سلول های سرطانی غیر ممکن است. شاید پزشکان مجبور شوند که پیوند اعصاب و یا پیوند عضلات ثانویه را انجام دهند تا بتوانند تومورهای سرطانی را از محل مورد نظر بردارند. برای آگاهی بیشتر، به بیمارستان ایرانشهر مراجعه نمایید.

تشخیص سارکوم

تشخیص سارکوم
تشخیص سارکوم

معمولا افراد کمتری‌ در جامعه ما می دانند که سارکوم چیست. عدم آگاهی، درمان را سخت می کند زیرا افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند،

به دلیل این که هیچ شناختی از آن ندارند، متوجه بیماری خود نمی شوند و دیرتر به مراکز درمانی معتبر مانند بیمارستان ایرانشهر مراجعه می کنند و در نهایت درمان آن ها سخت تر انجام می‌ شود.

متاسفانه افراد زیادی زمانی به بیمارستان ها مراجعه می کنند که بیماری خیلی پیشرفته شده است. بیمارستان ایرانشهر یکی از بهترین مراکز درمانی برای مداوای این بیماری است اما قبل از مراجعه به بیمارستان ایرانشهر باید اطلاعات خود را در مورد سارکوم تکمیل نمایید.

در این زمینه صفحه مربوط به تشخیص سارکوم بافت نرم را مطالعه کنید.

آیا افرادی که به بیماری سارکوم مبتلا شده اند، در خطر ابتلا به دیگر سرطان ها هم قرار دارند یا خیر؟

معمولا هنگامی که افراد به دنبال آگاهی از سارکوم هستند، سوالی برایشان پیش می آید و آن سوال این است که آیا افرادی که به بیماری سارکوم مبتلا شده اند، در خطر ابتلا به دیگر سرطان ها هم قرار دارند یا خیر؟

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که معمولا افرادی که به سارکوم مبتلا می شوند، در معرض ابتلا به سایر سرطان ها نیستند.

تعداد اندکی از بیمارانی که به نقایص ژنتیکی ارثی مبتلا شده اند و به بیماری سارکوم مبتلا شده اند، بیشتر از سایر افراد در خطر ابتلا به سرطان قرار دارند

البته طبق آمارهایی که منتشر شده است، تعداد اندکی از بیمارانی که به نقایص ژنتیکی ارثی مبتلا شده اند و به بیماری سارکوم مبتلا شده اند، بیشتر از سایر افراد در خطر ابتلا به سرطان قرار دارند. به طور مثال ژنی که تومور rb را مهار می کند، در بیمارانی که به رتینوبلاستوما مبتلا هستند، از بین رفته است.

این بیماران بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا به بیماری هایی مانند تومورهای سرطانی از جمله استئوسارکوم قرار دارند. یکی از مهمترین مسائلی که در موضوع سارکوم چیست ؟

باید به آن پرداخته شود، این است که این بیماری چگونه تشخیص داده می شود؟ برای تشخیص این بیماری باید آزمایش های مختلفی را انجام داد.

در واقع اگر بخواهیم بگوییم که تشخیص بیماری سارکوم چیست؟ و چگونه انجام می شود، باید بگوییم که تشخیص این بیماری در سه مرحله انجام می شود.

معاینه بدنی:

معاینه بدنی:
معاینه بدنی:

متخصصین بیمارستان ایرانشهر برای این که بهتر بتوانند علائم شما را درک کنند و همچنین برای این که بتوانند تمامی  سرنخ ها را به خوبی جست و جو کنند، باید معاینه فیزیکی انجام دهند.

در این صورت پزشک به اطلاعات خوبی در مورد وضعیت شما دست پیدا می کنند و به همین ترتیب بهتر می تواند برای درمان شما وارد عمل شود. پزشکانی که در بیمارستان ایرانشهر مشغول به کار هستند، علاوه بر این که می دانند که سارکوم چیست، روش های مناسبی را هم برای درمان به کار می برند.

آزمایشات تصویر برداری:

مرحله بعدی تشخیص سارکوم، تصویر برداری است. البته دقت کنید که تصویر برداری انواع مختلفی دارد و هر نوع تصویر برداری برای هر بیماری مناسب نیست.

شرایط بیمار تعیین می کند که او باید از چه نوع تصویر برداری استفاده کند. به طور مثال یکی از آزمایشات تصویربرداری رادیوگرافی است. از رادیو گرافی برای کارهایی مانند دیدن مشکلات استخوانی استفاده می شود.

آزمایش دیگر mri است که  برای انجام کارهایی مانند مشاهده بافت های نرم و همبند و مشکلات آن ها استفاده می شود. دیگر روش های آزمایش و تصویربرداری عبارتند از: سی تی اسکن و سونوگرافی و توموگرافی پوزیترون و اسکن استخوان ها

برداشتن نمونه ای از بافت برای آزمایش:

مرحله دیگری که برای تشخیص بیماری سارکوم باید به آن بپردازیم، نمونه برداری است. در واقع پزشکان قسمتی از یک بافت مبتلا به سرطان را از بدن بیمار جدا می کنند و برای بررسی به آزمایشگاه ها می برند.

در این صورت آزمایش های پیچیده ای روی سلول های سرطانی انجام می شود و در نهایت افرادی که در آزمایشگاه ها کار می کنند، می توانند تشخیص دهند که آیا این بیماری سرطان است یا خیر؟ جواب این آزمایش از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا در مراحل درمان باید به نتیجه این تست توجه کرد.

این که یپوپسی چگونه جمع آوری شود، بستگی به شرایط بیمار دارد

این که یپوپسی چگونه جمع آوری شود، بستگی به شرایط بیمار دارد. بیوپسی را حتی می توان به کمک سوزنی که از داخل پوست عبور داده شده است، انجام داد و یا ممکن است در حین جراحی این نمونه را از بدن خارج کرد. گاهی اوقات زمانی که جراحی برای برداشتن توده سرطانی انجام می شود، نمونه برداری هم انجام می شود.

زمانی که پزشک تشخیص داد که فردی به بیماری سارکوم مبتلا شده است، آزمایش های دیگری را هم تجویز می کند تا از وجود یا عدم وجود  علائم گسترش و متاستاز سرطان آگاه شود. مراجعه به بیمارستان ایرانشهر، کمک کننده است.

درمان سارکوم چیست؟

درمان سارکوم چیست؟
درمان سارکوم چیست؟

آیا می دانید درمان سارکوم چیست ؟ در علم پزشکی همیشه گفته می شود که پیشگیری بهتر از درمان است. اما زمانی که کار از پیشگیری گذشته باشد و فرد به سارکوم مبتلا شده باشد، باید هر چه سریع تر برای  درمان وارد عمل شد.

در این مرحله فرد باید با درمان سارکوم آشنا شود و مراکز درمانی که مداوای این بیماری را به بهترین شکل ممکن انجام می دهند را بشناسد. پیشنهاد ما به شما بیمارستان ایرانشهر است.

به طور کلی درمان سارکوم ترکیبی انجام می شود. برای درمان این بیماری، هم باید شیمی درمانی انجام شود و هم پرتو درمانی و هم جراحی. بازسازی ناحیه جراحی با برداشتن تومور به طور همزمان انجام می شود.

درمان این بیماری به موارد مختلفی بستگی دارد. این عوامل عبارتند از:

  • سن بیمار
  • نوع سارکوم
  • محل و درجه و اندازه تومور
  • این که سرطان جدید است یا عود کننده

سارکوم معمولا با جراحی درمان می شود اما درمان های دیگری هم قبل و یا بعد از جراحی مورد استفاده قرار می گیرند.

لطفا پس از مطالعه این مقاله، از علائم سرطان لگن در مردان دیدن کنید.

پرتو درمانی:

در پرتو درمانی باید از پرتوهایی که انرژی زیادی دارند، مانند اشعه ایکس و پروتون برای نابود کردن سلول های سرطانی کمک گرفت.  دستگاه هایی که در اطراف بیمار حرکت می کنند، می توانند پرتوهای انرژی را هدایت کنند و آن ها را به سمت بیمار بتابانند‌.

ممکن است که اشعه به طور موقت در بدن فرد مبتلا به سارکوم قرار بگیرد که به این کار براکی تراپی گفته می شود. گاهی اوقات پرتو درمانی در طی جراحی برای نابود کردن تومورهای سرطانی انجام می شود که به این کار تابش حین عمل می گویند.

شیمی درمانی:

شیمی درمانی یک درمان دارویی به حساب می آید. هنگام شیمی درمانی از مواد شیمیایی برای نابود کردن سلول های سرطانی استفاده خواهد شد. میزان پاسخ دهی سارکوم به شیمی درمانی متفاوت است و هر سارکوم به نوعی به شیمی درمانی پاسخ می دهد.

درمان هدفمند:

درمان هدفمند هم مانند شیمی درمانی نوعی درمان دارویی است. برای این نوع درمان از داروهایی استفاده می شود که به نقاط ضعف خاصی از سلول های سرطانی حمله می کند.

برای استفاده از این روش درمانی ممکن است پزشکان بعد از بیوپسی، سلول های سارکوم را به آزمایشگاه بفرستند تا بررسی های لازم انجام شود. در آزمایشگاه، متخصصین متوجه می شوند که بدن فرد به داروهای درمان هدفمند پاسخ داده است یا خیر؟

فرسایش درمانی:

در این نوع درمان، سلول های سرطانی به کمک برق گرم می شوند  و همچنین مایع بسیار سرد سبب یخ زدن آن ها می شود و با امواج فراصوت که فرکانس بالایی دارند، به آن ها آسیب وارد می شود.

در پایان توصیه میکنیم با ملاک های تشخیص بهترین جراح دیسک کمر با لیزر در تهران آشنا شوید.

سوالات متداول

سارکومهای شایع بافت نرم چیست؟

  • سارکوما سینوویال
  • لیپوسارکوم
  • رابدومیوسارکوم
  • فیبروسارکوم
  • لیمیوسارکوم
  • آنژیوزارکوم
  • سارکوم پلئومرفیک تمایز نیافته

راه های درمان سارکوم چیست؟

  • جراحی
  • پرتو درمانی
  • شیمی درمانی
  • برداشت جراحی متاستاز ریه

منبع:

b2n.ir

Table of Contents

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نشانی : خیابان شریعتی، نرسيده به سه راه طالقاني، خیابان جواد کارگر
تلفن : 71960-021
نمابر : 77607016-021
كد پستي : 1563793111
ايميل : [email protected]
Call Now Buttonبا یک کلیک تماس بگیرید